Фото: Во минијатурни бикини, Ријана ШИРУМ ГИ ОТВОРИ НОЗЕТЕ!

Loading...

Пејачката Ријана долго не се појавуваше на социјалните мрежи, но за само неколку дена се тоа го надомести…Имено, таа моментално крстари по италијанското крајбрежје, а нејзиниот Твитер профил е преполн со провокативни фотографии на луксузна јахта на која престојува.
Пејачката штом стигна до интернет, веднаш објави низа фотографии во минјатурни бикини, кои ги прикриаат само најинтимните делови од нејзиното тело.
Поледнете на следната страна:

Имено, таа моментално крстари по италијанското крајбрежје, а нејзиниот Твитер профил е преполн со провокативни фотографии на луксузна јахта на која

loading...
Loading...