Фото: Во Пакистан постојат деца – стаорци

Во Пакистан постојат деца – стаорци!Верувале или не, во Пакистан постојат деца-стаорци.
Кога ќе се родат децата, гавите им ги ставаат во прстени, за да може кај нив да се развие деформитет.
Овие деца се продаваат за висока сума на пари, со цел да станат професионални питачи.
Какви се овие луѓе, како можат да им прават нешто такво на децата?!Верувале или не, во Пакистан постојат деца-стаорци.
Кога ќе се родат децата, гави

Пронајдете не на следниве мрежи: