Фото: Во серијата „Заборави ако можеш“ го запознавте како млад заводник…Но погледнете како изгледа Харун во приватниот живот

Гледачите на популарната турска серија „Заборави ако можеш“ веќе имаа можност да го запознаат Харун како млад богаташ по кој жените луд

Пронајдете не на следниве мрежи: