Фото: Во Скопје кроасаните наместо со крем се полнат со нитни!

Loading...

Во една од македонските пекарници во центарот на Скопје наместо со крем кроасаните ги полнат со нитни, рокерски кроасани, објави Вечер.До „Вечер“ фотографијата ја испратил читател кој наместо доручек добил моден детаљ.

До „Вечер“ фотографијата ја испратил читател кој наместо доручек добил моден детаљ.

loading...
Loading...