Фото: Водителката од Канал 5 се појави во проѕирна кошула!

Loading...

Кој ли и даде „зелено светло“ за ваков стајлинг? Водителката Весна од квизот „Само кеш“ кој е наменет за целата публика, се појави во проѕирна кошула. Да е иронијата уште поголема, рефлекторите и го доловија секој детаљ од нејзината долна облека. Разбираме што е модерно, но мора да се внимава што ќе се облече за пред телевизиските камери. Водителката Весна од квизот „Само кеш“ кој е наменет за целата публика, се појави во проѕирна кошула. Да е иронијата уште поголема, реф

loading...
Loading...