Фото: Водителот Дамјан распали по Фифи!

Loading...

Дамјан со статус за Фифи!Очигледно водителот нема ништо против гласот на Фифи, но, на Дамјан му пречи односно не му е нормално маж да носи прслук…
 Очигледно водителот нема ништо против гласот на Фифи, но, на Дамјан му пречи односно не му е нормално маж да носи прслук…
 

loading...
Loading...