Фото: Врела инструккторка по јога ќе ве натера да вежбате!

Сопругата на познатиот актер Алек Болдвин секојдневно ја воодушевува планетата со извртени пози готвејќи ручек, пишувајќи на лап-топ, довикува лифт

Пронајдете не на следниве мрежи: