ФОТО: Врие од туристи на плажата во Сливница

Loading...

Плажата во Сливница, на Преспанско Езеро на голема врата се враќа на македонската туристичка карта.Целосно реновирана со ситен песок, викендов беше вистински магнет за туристите.
Целосно реновирана со ситен песок, викендов беше вистински магнет за туристите.

loading...