Фото: За играчот на натпреварот, бесплатно перење на автомобилот од страна на три убавици…

И тоа е можно, холандски НЕК Нијминген ангажираше три убави девојки кои се ангажирани по повод да ги перат автомобилите на секој фудбалер на холандскиот тим што ќе биде прогласен за најдобар играч на натпревар од домашниот шампионат.Управата на екипата на холандски НЕК Нијмингем смисли одлична идеја за тоа како да освои што е можно повеќе бодови од домашниот шампионат.
Имено, холандскиот тим ангажираше три убави девојки, кои имаат задача да му го перат автомобилот на секој фудбалер на овој тим што ќе биде биде прогласен за најдобар играч на натпреварите од домашниот шампионат.
Но, не им тргна баш најдобро во холандската фудбалска лига „Ередивизије“, па така НЕК уште во првото коло на домашен терен изгуби со високи 1-4 од екипата на Гронингем.Управата на екипата на холандски НЕК Нијмингем смисли одлична идеја за тоа како да освои што е можно повеќе бодови од

Пронајдете не на следниве мрежи: