Фото: За време на посетата на Обама, ова дете направи нешто што никој не направил…

Дали на урнебесното детенце му било неверојатно досадно или можеби само се обидувало да го привлече целото внимание кон себ, не е познато.Додека претседателот Барак Обама разговарал со агентот на тајната служба  и неговата сопруга, на заминување на 23 јуни оваа година, нивниот син одлучи за тоа време да ја „пикне“ главата во еден од креветите во Овалната соба.
Дали на урнебесното детенце му било неверојатно досадно или можеби само се обидувало да го привлече целото внимание кон себе, не е познато. Во секој случај може да му се заблагодари на службениот фотограф на Белата куќа Lawrence Jackson, за споменот кој сигурно ќе го чува до крајот на животот!Додека претседателот Барак Обама разговарал со агентот на тајната служба  и неговата сопруга, на заминување на 23 јуни оваа година, нивни

Пронајдете не на следниве мрежи: