Фото: Задникот на Кардашијан ги привлече сите погледи

Loading...

Иако поминува низ прилично емотивен период во бракот со кошаркарот Одом Ламар, ријалити ѕвездата Клое Кардашиан се чувствува добро.Иако поминува низ прилично емотивен период во бракот со кошаркарот Одом Ламар, ријалити ѕвездата Клое Кардашиан се чувствува добро.
Со редовните тренинзи ги обликуваше своите облини и ги истакна во тесен маслинесто-зелен фустан кој го надополни со високи потпетици.
Популарните сестри Кардашијан ги снимаат новите продолженија од популарното шоу, а бидејќи Ким има мајчински обврски, нејзините сестри можат повеќе да дојдат до израз.
Клое и Кортни не можеа да поминат незабележано покрај насобраните папараци.
Погледнете ги фотографиите на: ТЗМ.МКИако поминува низ прилично емотивен период во бракот со кошаркарот Одом Ламар, ријалити ѕвездата Клое Кардашиан се чув

loading...
Loading...