Фото: Задникот на Меркел спасен од Путин

Loading...

Задникот на германската канцеларка Ангела Меркел беше спасен од страна на рускиот претседател Владимир Путин. 
На самитот на осумтте најразвиени земји во светот кој се одржа во Северна Ирска, за време на една прошетка јапонскиот премиер Шунзо Абе пафтајќи со своите раце, случајно ќе ја фатеше за задник канцеларката Меркел. 
За среќа брзите рефлекси на Путин ја спасија ситуацијата па тој ја спечи раката на Абе да го допре задникот на Меркел. 
Иако од се ова не произлезе никаков скандал, фотографите кои ги следеле функционерите во текот на нивната прошетка успеале да го фотографираат овој интересен момент. 
Задникот на германската канцеларка Ангела Меркел беше спасен од страна на рускиот претседател Владимир Путин. 

loading...
Loading...