Фото: Зарем не и е ниту малку срам вака да се шета во град?- Погледнете

Loading...

Оваа девојка ја надмина и Лејди Гага…Освен што не е баш соодветно облечена за преку ден, погледнете какви високи потпетици носи…

 
Освен што не е баш соодветно облечена за преку ден, погледнете какви високи потпетици носи…

 

loading...
Loading...