Фото: Зарем во Скопје постојат и вакви возачи?

Откако ќе ги погледнете фотографиите и видеото со објаснување како се вози на кружен тек во Скопје, дефинитивно ќе се запрашате зарем постојат и вакви возачи во Скопје?
Погледнете што прави овој „легендарен“ возач!
Фото. За се

Откако ќе ги погледнете фотографиите и видеото со објаснување како се вози на кружен тек во Скопје, дефинитивно ќе се запрашате зарем постојат и ва

Пронајдете не на следниве мрежи: