Фото: Застрашувачки глетки во психијатриските болници во Косово!

Помеѓу 1992 и 2002 посетив 3 психијатарски установи додека живеев и работев во Косово, тогашна Србија, поради еден подолг прокет. Прокетот беше за

Пронајдете не на следниве мрежи: