Фото: ЗАСТРАШУВАЧКИ момент – Натрапник брка жена, која се скри на покривот!

Во Калифорнија, застрашувачкото бегство на една жена од натрапник, било сликано со фотоапарат – прикажувајќи слика од жената како се крие на покривот од својот дом, додека крадецот се обидува да ја пронајде.  
Мелора Ривера лежела во својот кревет кога 29-годишниот Кристијан Хикс влегол во нејзиниот дом. Тогаш таа се качила на вториот кат и преку прозорецот се скрила под настрешницата на покривот.

 
 

Хикс – кого соседите го идентификуваа како бездомник, наводно скршил еден од прозорците на влезната врата на Ривера, пред да влезе во домот.
 
Тој е уапсен од полицијата и обвинет за обид за кражба, со можност за кауција од 50 000 долари.   
Мелора Ривера лежела во својот кревет кога 29-годишниот Кристијан Хикс влегол во нејзиниот дом. Тогаш таа се качила на вториот кат и

Пронајдете не на следниве мрежи: