Фото: Заводливата Ана Николиќ се изобличила – не личи на себе!

Loading...

Заводливата српска пејачка Ана Николиќ ги изненади сите со својата појава. Таа дефинитивно не е веќе старата сексипилна Ана Николиќ што сите ја сакаа и се палеа на неа. Една од најсексипилните српски пејачки денес изгледа навистина очајно. 
Таа си го изболичила своето тело, а кога и да ја прашаат зошто Ана Николиќ се појавува во најочајно издание на своите настапи, таа одбива да одговори. 
Нејзиното заводливо тело повеќе го нема, а нејзината колешка Николиќева едноставно ја засени со својата витка става и сексипил, додека заедно настапуваа во еден српски ноќен клуб. 

 
Погледнете ја драстичната трансформација на некогаш заводливата Ана Николиќ. 

 Една од најсексипилните српски пејачки денес изгледа навистина очајно. 
Таа си го изболичила своето тело, а кога и да ја прашаат зошто

loading...
Loading...