Фото: Заводливата Џена Џејмисон поради синовите ќе сними филм за возрасни

Loading...

Таа јавно кажа дека никогаш повеќе нема да ги рашири нозете во оваа индустрија, но Џена Џејмесон повторно одлучи да се врати во порното.Најпозната поранешна порно актерка одлучила да се врати во порно иднустријата за да може да го издржува своето семејство.
Џена е мајка на 4- годишни близнаци со поранешниот партнер UFC шампионот Тито Ортиз.
„Мојата мотивација е да се грижам за моето семејство и да се забавувам и повторно да се состанам со моите фанови“, вели Џена.Најпозната поранешна порно актерка одлучила да се врати во порно иднустријата за да може да го издржува своето семејство.
Џена е мајка на 4

loading...
Loading...