Фото: Заводливата хрватска старлета и понатаму плени со својот сексипил и убавина

Заводливата хрватска старлета Нивес Целзиус отсекогаш се издвојувала со својот сексипил и убавина. 
Таа е мајка на две деца, а и пнатаму изгледа совршен. Во регионот, Нивес се прослави со својот изглед и скандали. 
Таа неколку пати се обиде да се пронајде во пеачките води, напиша две книги, но сепак сите знаеме која е причината за нејзината слава. Фотографиите сликани за Плејбој беа главната причина за нејзината слава, а доколку сеуште ги немате видено, тоа може да го сторите на следниот линк. 
Денес, Нивес Целзиус изгледа неверојатно секси. 
Заводливата хрватска старлета Нивес Целзиус отсекогаш се издвојувала со својот сексипил и убавина. 

Пронајдете не на следниве мрежи: