Фото: Желбата да се ожени со својата сакана го тера да заработи на ваков начин

Понекогаш желбата да бидете со оној кој го сакате ве тера да правите доста необични работи баш како овој млад човек. На улиците на Бања Лука може да се запримети млад човек кој на уникатен начин сака да заработи за да може да направи свадба и да се ожени со својата сакана. 
Тој свири гитара, а на лист хартија напишал дека собира пари само за да може да направи свадба и да биде со својата сакана до крајот на животот. 
Дека љубовта понекогаш е силна, покажува овој гест на овој млад човек кој веднаш ги освои срцата на луѓето кои поминуваа покрај него, го слушаа како свири и ја читаа убавата порака. На улиците на Бања Лука може да се запримети млад човек кој на уникатен начин сака да заработи за да може да направи свадба и да се ожени со својат

Пронајдете не на следниве мрежи: