Фото: ЖЕШКО ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ – Не се сестри туку долгогодишни…

Loading...

Нека не ве лаже изгледот, тие не се сестри туку долгогодишни љубовнички…Силвија Мишановиќ, позната под името Супер Силва со девојката Бруна во саботата се прошетала низ центарот на Загреб.
Овој топол летен ден, заљубените девојки одлучиле да го поминат во пријатна  дружба.
Русата коса им е заштитен знак, како и ултра кратките фустанчиња кои двете ги носат.

 

Силвија Мишановиќ, позната под името Супер Силва со девојката Бруна во саботата се прошетала низ центарот на Загреб.
Овој топол летен ден,

loading...
Loading...