Фото: Зграда за милјардери – луксузен облакодер со лифтови за автомобили!

Loading...

Порше дизајн кулата се наоѓа во Мајами, САД. Има 60 спрата и поглед на океан. Дизајнирана за милјардери, располага со 132 апартмани и секој од нив

loading...
Loading...