Фото: Ѕирнете во новиот дом на Кристина Беквалац

Loading...

Сестрата на поп пејачката Наташа Беквалац, модната дизајнерка Кристина Беквалац, после помирувањето со сопругот Иво Мартиновиќ одлучи по втор пат да отпочне заеднички живот со него и нивната ќерка Петра.После помирувањето парот отиде на одмор, така што секојдневно објавуваше фотографии од одморот во Турција , а од коментарите под фотографиите може да се забележи дека Кристина никогаш не била посреќна.
Како што Кристина беше задолжена за уредување на домот додека живееше со Наташа, така и сега навиките не ги променила.
Таа амбиентот во новиот дом во Белград го прилагоди со фотки од семејниот живот.
Погледнете:

После помирувањето парот отиде на одмор, така што секојдневно објавуваше фотографии од одморот во Турција , а од комен

loading...
Loading...