Фото: Живот наопаку – Би живееле ли на вакво место?

Loading...

Несекојдневна атракција деновиве ги пречека туристите и граѓаните на Москва – куќа изградена сосема наопаку!
Во објектот кој веднаш п

loading...
Loading...