Фото: Жизел се покажа како супер мајка!

Најплатената светска манекенка, Жизел Бундшен и покрај работните обврски, но не го остава ни своето детенце кога му е потребна. Оваа фотографија манекенката ја постави на Фејсбук и под неа напиша: Што би правела без мојот тим за разубавување по 15 часа летање и само 3 часа спиење!
На фотографијата се забележува како Жизел го дои детето додека се подготвува за пистите.Оваа фотографија манекенката ја постави на Фејсбук и под неа напиша: Што би правела без мојот тим за разубавување по 15 часа летање и само 3 часа с

Пронајдете не на следниве мрежи: