ФОТО: Злобната Дефне од „Во виорот на судбината“ во сосема поинакво издание!

Loading...

Во популарната турска серија „Во виорот на судбината“, Дефне или актерката Бегум Јашароглу, игра улога како ривалка на Елиф и најголема

loading...