Фото: Злобниот Озкан од „Парампарче“ има сопруга поубава и од Ѓулсерен, но ја крие од јавноста…

Озкан од „Парампарче“ има сопруга убавица, но ја крие од јавноста!
Актерот Толга Текин кој ја игра улогата на Озкан од турската

Пронајдете не на следниве мрежи: