Фото: Зоки Фаци прекинал емисија затоа што се скарал со гостинот!

Loading...

Кавгата била помеѓу Зоки Фаци и неговиот гостин Перо Пандилоски.Имено, за време на снимањето на емисијата, Зоки му поставувал провокативни прашања на младиот пејач од типот: Дали е вистина дека не си знаел да пееш, така разбрав од други?, вели нашиот извор.
Пандилоски веднаш го сменил расположението и го поканил јавно со камера да дојде на следниот негов настап за да види целата јавност дали е тоа така или не. Исто така, пејачот бурно му возвратил и му рекол на Зоки дека слушнал оти водителот не знаел да даде најава за во емисија и дека цело време читал од лист.
По ова, Зоки Фаци буквално се збунил по што побарал да се прекине емисијата. После тоа се смириле страстите и разговорот продолжил најнормално. Повеќе за ова во недела во редовниот термин на ФАЦИ 5. 
Извор: КурирИмено, за време на снимањето на емисијата, Зоки му поставувал провокативни прашања на младиот пејач од типот: Дали е вистина дека не си знаел да пе

loading...
Loading...