Фото: Зошто ова момче преку ноќ стана хит на Фејсбук?

Зошто ова момче преку ноќ стана хит на Фејсбук?По објавувањето на фотографијата ова момче стана хит на социјалната мрежа Фејсбук. Имено, неговата слика со рекордна брзина доживаеа огромна популарност…
Погледнете за што станува збор!

По објавувањето на фотографијата ова момче стана хит на социјалната мрежа Фејсбук. Имено, неговата слика со рекордна брзина доживаеа огромна попула

Пронајдете не на следниве мрежи: