Фото: Зошто оваа фотографија од две мали дечиња стана хит на интернет за кратко време?

Loading...

Оваа прекрасна фотографија со нејзината прва објава почна да се шири на интернет со брзина на светлината. Фотографијата од две мали дечиња се прошири на сите социјални мрежи и е видена од милиони луѓе ширум светот. 
Малите дечиња на возраст од две и три години, воопшто не се познаваат меѓу себе. На еден од терминалите на аеродром кој се уште не и е познат на јавноста, се сретнале едно машко и едно женско детенце, кои во моментот кога се виделе без никаква причина се прегрнале силно, како буквано да се знаат цел живот. 
За многумина тие беа вистинска сензација, а луѓето околу нив побрзаа да ги фотографираат и нивната  фотографија да ја постираат на своите порфили на социјалните мрежи. 
Па, што ќе кажете на ова? Дали можеби овие мали слатки дечиња се знаат од претходниот живот??Фотографијата од две мали дечиња се прошири на сите социјални мрежи и е видена од милиони луѓе ширум светот. 
Малите дечиња на возраст

loading...
Loading...