Фото: Журка кај Мајли Сајрус – Голи гради, златни ланци…

Бројни познати лличности се појавија на журката кај Мајли Сајрус, каде задачата била да се облечат во модни стилови на деведесетите… Подобро кажа

Пронајдете не на следниве мрежи: