Фото:10 Најсмешни изјави на Ребел Вилсон

Loading...

Девојката од најдобрите комедии…1)Знаете што е најчудно имало бенд по име „One Direction“……јас така си го имам крстено г**т. (Hosting the MTV Movie Awards, 2013)

2)Твојот дневник е навистина интересен за читање…..Првин не знаев дека е твој. Мислев дека е навистина тажна „handwritten“ книга. (Bridesmaids, 2011)

3)„Па, кога јас матурирав бев Млад амбасадор во Австралија, која беше доста сериозна позиција, добив место во Јужна Африка, јее ќе бидам како Кралот Лав! Но не бев. Всушност, додека ширев добра волја таму добив маларија, навистина лошо. И јас имав сон да станам актерка и тоа навистина добра, најдобра“!

4)„Одев по улицата и кога еден дечко ми се приближи и ми извика „еј!Ти!Изгледаш како да знаеш да рапуваш“, јас реков, па можно е не сум пробала претходно, отсекогаш мислев дека ме бидува за балет или политика, или, тоа би било моја бранша….Бев на три годишна возраст, овој тип навистина знаеше како да процени талент.“

5)„Ова е како на сајт-врска, сите седат наоколу, а јас се движам без кардио.“

6)„Ти си моето сонце, мојата месечина, мојот свеж принц од „Бел Воздух“.Го сакам тоа шоу“

7)„Јас всушност влегов во неволја уште првиот ден во градинка, бидејќи погледнав во учителката и реков „ееј кучката изгледа како да е трудна“.“

8)„Личи на Адел“, кажа на аудицијата, „но знае ли да пее? Многу луѓе пеат од нивната душа, но јас пеам од моите гради.“

9)„Понекогаш имам чувство дека можам да направам кристал мет, Но кога ќе размислам, хм подобро не.“ (Pitch Perfect, 2012)

10)„Добив бесплатна тетоважа. Јас не можев да поверувам. Човекот рече:„Дали сакаш тетоважа? Со отворена страна од неговото комбе, тој рече:„Тоа е бесплатно! И јас реков секако. Погледни. Тоа е мексиканско пиење црв. Исто како на индијански симбол да значи „потрошено“.“1)Знаете што е најчудно имало бенд по име „One

loading...
Loading...