Фото:Ана Николиќ 10 килограми подебела?

Во последно време пејачката Ана Николиќ се грижи многу за својата линија, на која многумина и се восхитуваа.

Поради преголемите обврски, немала време за посета во теретана, затоа пред неколку дена се објави вест во која беше кажано дека се има здебелено десетина килограми.
Некои се разочарале зошто сметале дека се занемарила, но погледајте како изгледа сега, таа воопшто не изгледа дебело.
Во последно време пејачката Ана Николиќ се грижи многу за својата линија, на која многумина и се восхитуваа.

Пронајдете не на следниве мрежи: