Фото:Бијонсе не престанува да ги изненадува фановите!

Loading...

Бијонсе со нова идеја за „Halloween“….Бијонсе се облече во „инстаграм“, а сликата ја постираше на инстаграм. Би ја украле ли идејата за „Halloween“. Триесет и две годишната пејачка, моментално е на светска турнеја со нејзината „Mrs. Carter show“, од каде објави слика на инстаграм. Всушност и не ви е потребен костум за оваа маска, и онака значењето и е кој си всушност самиот ти. Бијонсе се облече во „инстаграм“, а сликата ја постираше на инстаграм. Би ја украле ли идејата за „H

loading...
Loading...