Фото:Болно-Направила многу операции за да личи на Памела Андерсон!

Loading...

Девојка од Ливерпул потрошила 20.000 фунти на операции. Таа ги „напумпала“ градите, ги избелела забите, а се само со една цел- да биде

loading...
Loading...