Фото:Дали луѓето во Македонија веруваат во моќта на Иван Исцелителот?

Loading...

Веќе извесно време Иван Исцелителот е навистина популарен. Но мислењата за неговата моќ се поделени. Па често коментарите кои ги добиваме се поделени, некои од нашите читатели навистина слепо му веруваат, додека други го осудуваат за неговото однесување и како што велат –лажење.
На следните фотографии може да го погледнете мислењето на читателите за моќта на Иван Исцелителот.
Ние, ќе ве потсетиме и на неколку видеа во кои тој на некој начин се обидува да ја покаже својата моќ. Па, на вас останува да одредите во која група ќе бидете.
На следниот ЛИНК може да погледнете како Иван ја демонстрира својата моќ. Исто така може да ја погледнете и КНИГАТА на Иван Исцелителот.
Додека пак на следниот ЛИНК може да погледнете што Иван му одговори на еден студент.

Веќе извесно време Иван Исцелителот е навистина популарен. Но мислењата за неговата моќ се поделени. Па често коментар

loading...
Loading...