Фото:Дали знаете кои се првите постови на социјалните мрежи?

Loading...

Дали знаете кои биле првите корисници на вашите омилени социјални мрежи?
Веб сајтот ThisWasFirst.com ги пронајде првите постови на популарните интернет мрежи и направи интересна колекција од истите.
Па, така првиот „Твит“ е на Џек Дорси:

 
Првото видео објавено на You Tube е:
 

Прва книга понудена на  AMAZON е:

Првиот пост на  REDDIT е:

 Дали знаете кои биле првите корисници на вашите омилени социјални мрежи?
Веб сајт

loading...
Loading...