Фото:Емина направи СЕЛФИ поради кое и се смее ЦЕЛ Балкан

Loading...

Таа е една од најубавите жени на Балканот. Често пати постира селфи фотки на Инстаграм и Фејсбук, и тоа во разни пози и гардероба.Таа е една од најубавите жени на Балканот. Често пати постира селфи фотки на Инстаграм и Фејсбук, и тоа во разни пози и гардероба.
Овој пат, Емина Јаховиќ облечена во футуристички дизајн им искажа на фановите поздрави од вселената. Но, на фотографијата ја „сликнала“ и wc „шољата“. Можеби и затоа еден фан и напишал…„барем спушти ја даската“ !
Фотографијата е на следната страна:

Селфито на Елена Велевска ЌЕ ВИ ГО ПОМАТИ УМОТ!

Селфито на Шако Полумента со „едно кило шминка“ на себе ги запали социјалните мрежи..Погледнете ТУКАТаа е една од најубавите жени на Балканот. Често пати постира селфи фотки на Инстаграм и Фејсбук, и тоа во разни пози и гардероба.
Овој пат

loading...
Loading...