Фото:Ендемски вид турист

Погледнете како изгледа еден ендемски турист!Имаме можност потстојано да слушаме за ендемските видови во Македонија.
Но, се што досега слушнавме и видовме беше поврзано со домаќините како ендемски видови. Ендемски келнер, таксист, газдарица, продавачка на пазар….
Во овој случај, одиме на другата страна, на страната на туристите… Погледнете како изгледа ендемски вид на турист. 
Секако, не сите домаќини се ендемски видови, и не сите туристи се ендемски. Секогаш постојат исклучоци.
 Имаме можност потстојано да слушаме за ендемските видови во Македонија.
Но, се шт

Пронајдете не на следниве мрежи: