Фото:Еве што ќе ви се случи кога на улица ќе го сретнете пијаниот Чарли Шин

Loading...

Познато е дека глумецот обожава да пие и да се забавува. Погледнете како изгледал тој на одмор во Париз. Тој толку многу ужива во Париз со неговата

loading...
Loading...