Фото:Фотографии од кои ќе ви застане здивот!

Неверојатни подводни фотографии на сурфери, кои  сурфаат под огромни бранови во океанот, без страв од ајкули и гребени. Луција Григ (30) напра

Пронајдете не на следниве мрежи: