ФОТОГАЛЕРИЈА: Како изгледа животот во засолништата во Србија?!

Спортски сали и празни објекти се само дел од местата каде што се сместени евакуираните од Обреновац и од околние места, кои беа зафатени од

Пронајдете не на следниве мрежи: