Фото:Гечевски кажа да! Ја напаѓаме Европа со полни сили

Loading...

Перо Антиќ на својот „Инстаграм“-профил објави дека искусниот центар се враќа во репрезентаицијата, објави Македонски спортПеро Антиќ на својот „Инстаграм“-профил објави дека искусниот центар се враќа во репрезентаицијата, објави Македонски спорт
Тодор Гечевски ќе игра за македонската кошаркарска репрезентација на претстојното Европско првенство во Словенија. Капитенот Перо Антиќ вчера започна кампања на социјалните медиуми за да го убеди искусниот центар да направи кам-бек во репрезентацијата.
Повеќе на mkd-news.comПеро Антиќ на својот „Инстаграм“-профил објави дека искусниот центар се враќа во репрезентаицијата, објави

loading...
Loading...