Фотографии од свадбата на Ламбе и Магдалена, пееше и Елена Ристеска

Пејачот Ламбе Алабаковски ја круниса љубовта со неговата партнерка Магдалена Јовчевска.Пејачот Ламбе Алабаковски ја круниса љубовта со неговата партнерка Магдалена Јовчевска, сега веќе негова сопруга и животна сопатничка.  Гостите покрај битолските Боеми ги забавуваа и колешките на Ламбе од М2 продукција…
Фотографиите од свадбата може да ги погледнете на следниот ЛИНК
 Пејачот Ламбе Алабаковски ја круниса љубовта со неговата партнерка Магдалена Јовчевска, сега веќе негова сопруга и жив

Пронајдете не на следниве мрежи: