Фотографија која го потресе светот: Лејди Ди со Кејт и принцезата Шарлот

Loading...

Фотошопираната фотографија на покојната Лејди Ди наведната над британската принцеза Шарлот осамна на интернет и предизвика поделени реакции кај Британците. Не некои монтажата им се допаднала, а други ја оцениле како застрашувачка.Фигурата на Дијана е исечена од фотографијата од 1997 година, фотографирана при нејзината средба со Мајка Тереза.
„Средбата“ на Лејди Ди со внуката на Фејсбук е споделена  повеќе од 260.000 пати. Она во што сите британци се сложиле  е дека трагично настраданата принцеза им недостига.
Истото го чувствува и нејзиниот постар син Вилијам, кој во чест на својата мајка ѝ го дал на ќеркичката средното име Дајана.
Фигурата на Дијана е исечена од фотографијата од 1997 година, фотографирана при нејзината средба со Мајка Тереза.
„Средбата“ на

loading...
Loading...