Фотографија од момче и девојка која го запрепасти светот!

Loading...

Фотографијата од пар предизвика полемики на интернет. На прв поглед изгледа морничаво – момче со сериозен поглед под раката ја држи главата на својата девојка.Кога малку подобро ќе се погледне фотографијата, може да се забележи дека овој пар навистина има одлична смисла за хумор.
Сепак, она што предизвика дебата на социјалните мрежи е дали е ова добар пример за фотошоп или девојката само успеала добро да се сокрие зад момчето.

Ако е ова второто, тогаш само можеме да ѝ честитаме за умешноста.
Кога малку подобро ќе се погледне фотографијата, може да се забележи дека овој пар навистина има одлична смисла за хумор.
Сепак, она што пр

loading...
Loading...