Фотографија во која „СЕ ЅВЕРИ“ цел свет: Оваа секси учителка стана вистински хит

Loading...

Многумина од нас со мерак се сеќаваат на училишните денови, другарите од клупа, добрите и лоши учителки/учители, наставници/наставнички… Учителките се нашиот прв допир со надворешниот свет кога ќе го напуштиме топлиот семеен дом. Тие нас покрај бабите дедовците и родителите, не водат на вистинскиот пат. Има онакви на кои ќе се сеќавате цел живот, но и онакви кои би сакале да ги заборавите што е можно побрзо.
Оваа учителка многумина ќе ја паметат, особено татковците на учениците првачиња.
Фотографијата од бугарската учителка која за рака ги води првачињата во школскиот двор го обиколи виралниот свет. За само 8 часа од објавувањето таа имала повеќе од 350.000 лајкови на Фејсбук и повеќе од 11.000 коментари.

Во коментарите има разни асоцијации за оваа убава дама: „Иста како Ким Кардашијан само послаба“.
Има и духовити: „Нема сомнеж дека сите татковци на првачињата едвај го чекаат новиот училишен ден, а родителските состаноци ќе бидат преполни“
„Штета што пораснав…Повторно би одел во прво одделение и би се преселил во Бугарија“, се пишува во коментарите.Има онакви на кои ќе се сеќавате цел живот, но и онакви кои би сакале да ги заборавите што е можно побрзо.
Оваа учителка многумина ќе ја па

loading...
Loading...