Фото:Каде е моето име?

Новата кампања на Кока Кола која ги вклучи 150те најчести имиња во Македонија, колку што изгледаше интересно и привлечно за купувачите, предизвика и револт кај еден од побарувачите, а причината е повеќе од јасна, неговото/нејзиното име не се нашло на едно од шишињата.
Се прашуваме какво ли име поседува овој купувач?
Новата кампања на Кока Кола која ги вклучи 150те најчести имиња во Македонија, колку што изгледаше интересно и привлеч

Пронајдете не на следниве мрежи: