Фото:Како да го смените љубовниот статус на ФБ, без пријателите да го видат тоа…

Loading...

Се почесто корисниците на ФБ ги интересира љубовниот статус на нивните пријатели, еве како да го сокриете тоа…Промената на љубовниот статус на Фејсбук, стана еден вид на ритуал. Ритуал кој може да се спореди со јадење, правење на нова фризура или една ноќ помината надвор со пријателите.Промената на љубовниот статус не мора да биде видлива за сите.
Ние пробавме да изнајдеме начин како да го промените вашиот статус без тоа да го дознаат сите!Па.. ако ви е потребно, слободно можете да погледнете во следната галерија од слики и да си ја задржите вашата приватност.

 

Промената на љубовниот статус на Фејсбук, стана еден вид на ритуал. Ритуал кој може да се спореди со јадење, правење на нова фризура или една

loading...
Loading...