Фото:Како денес изгледа една поранешна „сурвајверка“

Loading...

Можеби нема веднаш да ја препознаете. Станува збор за Мартина Врбос, која учествуваше во реалното шоу „Survivor“.
Таа на својот Фејсбук профил ја објави оваа фотографија со коментар „Дали ви се допаѓа?“. Воопшто не наликува на себе си. Погледнете каква разлика има во нејзинито имиџ и стил. 
Можеби нема веднаш да ја препознаете. Станува збор за Мартина Врбос, која учествуваше во реалното шоу „Survivor&

loading...